• AP.-C1-P-01-PREZENTARE_v
  • cricovului 13-19-imagine 5
  • cricovului 13-19-imagine 1

Descriere

Cricovului Residence vă oferă şansa de a vă alege un apartament al cărui preţ este cea mai bună ofertă de acum, de pe piaţa ofetelor imobiliare din Bucureşti.
În cele sapte etaje ale clădirii noastre vă aşteptă, pe fiecare palier, apartamente de două camere,apartamente de trei camere cat si apartamente de patru camere.
Fiecare dintre acestea sunt gândite, proiectate şi construite în aşa fel încât suprafaţa utilă să vă confere maximum de confort şi posibilitatea de a vă desfăşura activităţile în cât mai mult spaţiu posibil.
Insistăm pe acest aspect pentru că investim mult în cercetarea privind cele mai importante detalii dorite de clienţii dezvoltatorilor imobiliari, iar una dintre cele mai importante dintre ele priveşte optimizarea spaţiului pentru activităţile de zi, fără a diminua din cel destinat pentru odihnă. Iar asta, cu siguranţă veţi găsi la Cricovului Residence.
Trebuie să mai precizăm că indiferent de numărul de camere, că este vorba de o garsonieră, că este în discuţie un apartament cu trei camere, materialele folosite şi finisajele pe care le veţi vedea sunt de aceeaşi calitate şi toate sunt din import vest-european.
Nu ne credeţi pe cuvânt, veniţi să vedeţi ce vă pune la dispoziţie Cricovului Residence.


Denumire incapere Suprafata (m2)
Camera de zi m2
Dormitor m2
Bucatarie m2
Baie m2
Hol m2
Balcon m2
Suprafata utila totala m2
Denumire incapere Suprafata (m2)
Camera de zi m2
Dormitor m2
Bucatarie m2
Baie m2
Hol m2
Balcon m2
Suprafata utila totala m2