Proiectul nostru imobiliar se află pe strada Valea Cricovului, la numărul 13 şi reprezintă un imobil modern, construit solid, cu materiale de foarte bună calitate şi finisaje elegante, tocmai pentru că am urmărit dorinţele actuale ale cumpărătorilor care se orienteză către clădiri sigure din punct de vedere seismic şi ferite de necazurile pe care vecinii rău platnici le pot cauza comunităţii de locatari, un conflict des întâlnit în cazul blocurilor vechi şi cu multe scări.

Nici amplasarea clădirii noastre nu este una întâmplătoare: foarte aproape de dumneavoastră se găsesc şcoli şi grădiniţe, pieţe pline de produse proaspete, staţii de metrou, de autobuz şi toleibuz, restaurante, pizzerii şi terase, magazine de tot felul, multe chiar non stop.
De asemeneam dacă sunteţi adeptul cumpărăturilor inteligente, la 4 minute de Cricovului Residence, veţi găsi super magazinul Kaufland, Mega Image si Lidl. La 7 minute, în apropiere de Piaţa Moghioros puteţi găsi magazine renumite precum Auchan sau Billa.
Vă plac mallurile ? Plaza România vă aşteaptă şi se află la numai zece minute de casa dumneavoastră, tot la Lujerului. Dacă vreţi altul, ce ziceţi de AFI Palace Cotroceni, la 20 minute de Cricovului Residence? Unde se poate găsi şi un Kaufland bine garnisit şi care nu închide niciodată.
Toate acestea vă sunt la îndemână şi, nu uitaţi, cartierul Militari va fi noul centru al Bucureştilor. Centrul afacerilor şi al bunei dispoziţii !