Experienţa noastră ca dezvoltatori imobiliari ne-a permis să includem în proiectul imobiliar Cricovului Residence tot ceea ce este cu adevărat important pentru viitorii proprietari.
Clienţii de astăzi sunt, pe bună dreptate, pretenţioşi şi ştiu exact ce îşi doresc, iată de ce, de la construcţie la finisaje, totul se încadrează în cele mai noi tendinţe ale momentului, dar, totodată, totul se bazează pe calitate. Puteţi să verificaţi, lucrăm cu material de import verificat de-a lungul multori ani.
Un alt criteriu pentru care ar trebui să alegeţi Cricovului Residence este faptul că, în urma unei analize amanunţite, vă oferim cea mai bună opţiune calitate/preţ de pe piaţă. Vizitaţi imobilul nostru şi vă veţi convinge personal. Nu există defecte ascunse şi nici nu s-au folosit materiale care, ulterior, să vă aducă necazuri sau pierderi financiare.
Studiile spun că, în medie, un om îşi petrece mai mult de jumătate din viaţă în propria casă, lucru pentru care toate apartamentele pe care vi le oferim sunt proiectate în aşa fel încât să optimizeze la maximum spaţiul disponibil tocmai pentru a se potrivi nevoilor oricărei familii. Spaţiile de zi şi de noapte sunt bine delimitate, iar cele de trecere sunt reduse tocmai pentru confortul dumneavoastră.
Mai avem un lucru să vă spunem: în ultimii ani am dezvoltat multe proiecte rezidentiale in sectorul 6 şi au fost în întregime vândute pentru că tot ceea ce aţi citit mai sus este 100% adevărat.